Странице

Translate

субота, 14. септембар 2013.

Kako do ECA (elektronske prodavnice) za 1 $ - KORAK PO KORAK - KORAK 1

ECA KORAK 1

Kako započeti rad sa elektronskom prodavnicom?

Za početak, da vam se predstavim. Ja sam Dragan i pokušaću u narednim danima, onima koje to interesuje, da pokažem postupak kako od toga da ne znaju ništa o elektronskoj trgovini, postanu ELEKTRONSKI TRGOVCI koji na tome zarađuju i sebi obezbeđuju novi posao.

Da biste znali da je to već sprovedeno u praksu, pogledajte sledeću sliku, zvaničnu rang listu od juče TRIPLECLICKS-a, jedne od najvećih  ECA (Electronic commerce associate) na svetu.

Na toj listi Lutra (Vidra) fast solution ECA shop, koji sam ja napravio i koji vodim je na PRVOM mestu u SVETU (naravno u tom trenutku) po trenutnoj aktivnosti

Evo i rang liste najboljih ECA u Srbiji, gde je naravno Lutra (Vidra) fast solution na 1. mestu.


Da biste videli kako ta elektronska prodavnica izgleda, i šta u njoj ima idite na link
https://www.tripleclicks.com/ECA/ECAMyStore.php?id=15450

Upoznajte se sa artiklima koji se tamo nude, jer će vrlo često oni biti korišćeni u prikazivanju najboljeg načina kako da efikasno uspostavite svoju ličnu ECA. I ako vam baš sve nije jasno, ne brinite, već za dve nedelje ćete videti koliko je to sve jednostavno i logično.

Svakako sada razmišljate na sledeći način. Ma šta ja da prodajem, kad nemam proizvode za prodaju.

Poenta ovog bloga i uopšte svih ovih pokazivanja da ćete videti vrlo brzo, možda već za nedeljiu ili dve, da itekako imate dovoljno proizoda ili što je možda i važnije usluga, za otvaranje vaše ECA.

A čak i ako nemate, Lutra (Vidra) će vam omogućiti, ako budete sa nama u ovom serijalu prikazivanja rada u ELEKTRONSKOJ TRGOVINI, da imate dovoljan broj besplatnih, legalnih proizvoda koje ćete moći stvarno da prodajete u svojoj ELEKTRONSKOJ PRODAVNICI.

Vi smišljajte ime i budite spremni da marketinški podržite svoju prodavnicu, opet normalno bez ulaganja novca (for FREE), s tim što se vaše i moje vreme ne računa u troškove.

I šta je PRVI KORAK?
Morate postati član ili SFI ili Tripleclicks-a. (za one koji su to već, ovo dole je već poznato, ali uvek mozete pozvati nekog prijatelja da otvori njegov sopstveni ECA, pa evo prvog koraka)

Kako - pa vrlo lako, izaberite jedan od linkova dole, u zavisnosti da li želite da se bavite samo elektronskom trgovinom ECA, ili želite da učestvujete i u građenju tima (Team Building).

Učlanjenja su potpuno besplatna, i nemate nikakve obaveze, sem da popunite prijavni obrazac.

Za besplatno učlanjenje u Tripleclicks kliknite na sledeći link i ulazite u svet ELKTRONSKE TRGOVINE odmah (kad vam se pojavi izaberite Not yet a TripleClicks Member? Join FREE here   ) u gornjem desnom uglu
       http://www.tripleclicks.com/12773568

ili na ovu sličicu ispod
(kad vam se pojavi izaberite Not yet a TripleClicks Member? Join FREE here   ) u gornjem desnom uglu  


Za besplatno učlanjenje u SFI kliknite na link i ulazite u svet Internet marketinga i Team Buildinga  http://www.sfi4.com/12773568/first    (ovde morate imati više vremena i želje da se ozbiljnije bavite oovim poslom, pa ako niste sigurni da u ovom trenutku to želite, izaberite prvu varijantu)

ili na sličicu ispod



Ako još niste spremni za početak, ništa zato.
Čitajte na našem blogu 
Kako do ECA (elektronske prodavnice) za 1 $  - KORAK PO KORAK
pa kad se pronađete, izaberiti sličicu i pridružite nam se.
Sa poštovanjem,
Dragan Vićovac, dipl. ing

Нема коментара:

Постави коментар